TEAM

Kirsi Pärni

tuottaja/valokuvaajat, kuvittajat

+358 40 705 1661

Kirsi on työskennellyt yhteensä 20 vuoden ajan eri tehtävissä tuotannoista vastaavana projektipäällikkönä, art buyerina ja tuottajana. Kirsillä on mainio ymmärrys asiakasyhteistyöstä ja sen vaatimuksista, sekä brändien että mainostoimistojen näkökulmasta. Kun vahvuuksiin lukeutuvat myös hyvä konseptinlukutaito ja kattava yhteistyöverkosto, on selvää, että Kirsi löytää asiakkailleen aina parhaan ratkaisun.

Kirsi on tehnyt yhteistyötä lukemattomien kuvaajien, kuvittajien ja muiden visuaalisen työn toteuttajia kanssa. Nämä yhteistyöt on palkittu mm. Cannesissa, Eurobestissä, Epicassa, Golden Drumissa ja kotimaisissa kilpailuissa.

Ila Kinnunen

tuotantokoordinaattori

+358 44 283 6119

Hyvät stylistit, make up -artistit, valomiehet ja muut tiimin tärkeät osat! Pysyykö vasara kädessä, osaatko maskeerata vai oletko sittenkin editoija? Esittäydy meille ja lähetä portfoliosi ja muut oleelliset tiedot itsestäsi Ilalle sähköpostitse. Hän pitää tiukasti kirjaa alan parhaista toimijoista, joten on tärkeää että myös uudet tulokkaat esittäytyvät meille. Ammattimaisuuden ohella positiivisuus on tiimityössä plussaa, ja näitä ominaisuuksia haetaan myös yhteydenotostasi.

Voit siis esittäytyä vapaamuotoisesti, mutta kirjallisesti, jotta Ilalle jää tieto siitä kuka olet, mitä teet ja mistä sinut tavoittaa.